300 Intense dagen.

Onze reis zit er bijna op.  Duizende indrukken, beelden, ontmoetingen, nieuwe namen.  Allen dienen na vandaag een plaats te krijgen in ons reisgeheugen. 

We danken iedereen voor de fijne reacties op onze blog-facebook en eveneens de in alle stilte meereizende lezers.  Verder een speciaal woordje van dank aan onze ouders(voor steun en vertrouwen), Ann(psssst,..... is mijn budget ok?), Nadia en Dirk(super toch om als goeie vrienden samen zo een bestemming aan te doen),  Jurgen(Visa-kriebels), Chris Connections-Aalst(vlucht planning en herboekingen), Track-Outdoor Ninove(de zaak met beste gepersonaliseerde reishulp), Stefani(voor het tot stand brengen van eerste kontakt met thuisfront).

Geruststellend  te merken dat we ook van ergens ver weg steeds gesteund en geholpen werden...

Veel groetjes vanuit onze laatste tijdelijke stek in Keulen,

Kristof en Cindy

Reacties 4

Bart en Linda 01-11-2013 14:37

Aan alles komt een einde, en dit is voor jullie aangebroken. Tot morgen ! ......

Bart en Linda

Pascal (Nieuwjaarsduiker) 01-11-2013 16:35

Beste Bart en Linda,
Als 'stille meereizende lezer' heb ik enorm, ik herhaal, enorm genoten van de mooie verhalen en foto's. Er was helemaal geen fantasie nodig om het ook maar eventjes zelf te beleven.
Nog's bedankt.
Groeten,
Pascal.

Ann 01-11-2013 17:46

Graag gedaan zelle broertje en bijna zusje ;-) ...maar toch blij jullie morgen terug in levende lijve terug te zien.

mario en petra 01-11-2013 19:19

mooie liedjes duren nooit lang maar hebben wel veel plezier gehad aan de foto's en de bijhorende verhalen zo zien we de wereld eens van de andere kant groetjes en tot binnenkort

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer