Baby-Guling

Na een weekje wennen aan tijd, temperatuur, geld en dagelijks leven voelen we ons klaar om een eerste maal te moven.  Het was een super ontspannende week vol prachtige stranden en leuke ontmoetingen.

Bij wijze van afscheid is er gisteren binnen ons gasthotel zelfs een biggetje gesneuveld.  Balinese specialiteit; Babi Gulung of big aan het spit.  Enkel de appel tussen de tanden ontbrak.  Het zag er eerlijk gezegt smakelijker uit in de reportage van Vlaanderen Vakantieland goes Indonesia.  Het velletje is inderdaad knapperig maar langs de andere kant veel teveel vet, brrrr.

Morgen dus busje op, eerst naar het oostelijk gelegen Sanur en vervolgens misschien naar een 18km verderop gelegen eilandje om daarna N. waarts richting kunststadje Ubud te trekken.

Groetjes

Reacties 2

Ruud 14-01-2013 12:27

Groeten vanuit de sneeuwzee! Goede reis verder met het busje...

leen 18-01-2013 22:31

bibberduik in Gent afgelast wegens te koud ! Ik ga al een week met de tram naar het werk om niet te slippen en intussen hebben straatkids mijn ondergesneeuwde auto versierd met vleugels achteraan en een haaienvin op de neus. Hartverwarmend dat jullie in exotischer oorden vertoeven, de zon bestaat dus nog! Groetjes, geniet ervan.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer