Groetjes uit Bangkok

Onze maand in Malaysia was super!  Vooral het tropische eiland Langkawi en Kuala Lumpur zullen nog lang mooie herinneringen opleveren.  Ditmaal een niet zo turbulentie volle vlucht, alles verliep prima.  Wel eventjes schrikken toen we al in het centraal staion van KL onze rugzak moesten afgeven.  Dit was niet echt verplicht maar is eerder een service.

Wij dus zonder rugzak na 70km treinen aangekomen in Kuala Lumpur International Airport.  Door onze rugzakproblemen, drie maand geleden in Kuta-Bali, waren we dus ook heel kontent om ons zakje in Bangkok op de band te zien verschijnen.  Nadat we 2 verweesde jonge backpackers aan hun pension gedropt hadden kon de herontdekking starten.  't Was een blij terugzien met onze vertrouwde megastad.  Ons rustig gelegen guesthous The New Merry V heeft een opknapbeurt gekregen en was een blij terugzien van bekende Thaise gezichten.  Onze vaste diner stek, door ons het beestje gedoopt(*) is eveneens sterk geupgrade.  Kortom we voelen ons hier thuis tussen de Bangkokkers. 

Groetjes uit de metropool,    where the grass is green and the girls,... are not always girls : )

(*) Al ruim 6 jaar geleden dit straat eettentje ontdekt.  Het eten is er geweldig, ze zijn er super vriendelijk en 't is er spot goedkoop.  Maar, ze hebben er (of hadden, want we hebben ze nog niet gezien) naast een Chiwawa als huisdier ook nog een ferme dikke rat die achter het huistempeltje woonachtig is.  Dat beest liep gezellig om en weer om het tempeleten op te smullen.    

Reacties 6

leen 31-03-2013 09:21

Vrolijk Pasen, bij jullie zullen de eitjes niet vastvriezen aan de grond zeker? New Merry V is misschien vernieuwd na de grote overstroming in 2011? Toch een beetje jaloers, wij hadden in Bangkok ook een fijne tijd. Hier de Ronde van Vlaanderen vandaag, fris aan de vis maar zo te zien komt er geen sneeuw. Bij jullie ook zomeruur gestart? Groetjes en smakelijk!

tine,evy en ferre 01-04-2013 12:44

newsflash vanuit belgie
zaterdag 30 maart is ferre geboren om 9u48, 4kg282 en 54cm groot!!!
ze heeft moeke laten werken en mama laten zweten, maar nu zij we al goe bekomen zenne;-)!!

veel grts van ons! geniet van jullie avonturen!!!
xxx

Ruud 02-04-2013 08:21

Pas gisterenavond terug in mijn stekje na een kortverblijf in Gijzegem, vandaar deze late paaswensen. Jullie bloemen zijn heel warm ontvangen door Onsma!
De pseudo-lente-toestanden hier blijven nog duren tot minstens de helft van april, heb dus geen haast om terug te keren!

mario en petra 03-04-2013 19:04

om te beginnen een vrolijk paasfeest ginder je maakt ons steeds jaloers met je hoge temperaturen. hier met ons alles ok alleen de temperatuur wil nog steeds niet mee ,het is hier koud en snachts vriest het nog steeds in ieder geval laat ons weer je reis niet verbrotten en geniet er met volle teugen van .veel succes en vele groetjes

leen 14-04-2013 10:14

Hé Kristof, jouw beurt weeral om jarig te zijn! Dikke proficiat, maak er ginder een extra toffe dag van, misschien met een T-bone steak op de bovenverdieping van de MBK (of hoe heet dat reusachtig ding ook weer?) Hier, speciaal voor je verjaardag, de belofte dat het na de middag zonnig wordt en 23°, het zal wennen zijn! De bomen staan nog in hun blootje maar dat zal nu gauw veranderen. Dikke bees en ook aan Cindy.

mario en petra 14-04-2013 11:39

hallo kristof wij willen u eerst en vooral een gelukkige verjaardag wensen en met drie kussen van petra maar cindy zal u die wel geven maak er alvast een toffe dag van daar achter hier word het stilaan lente en dus ook warmer (eindelijk) alvast vele groetjes aan u en cindy

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer