Kathmandu

Hallo allemaal,

Na een nachtje op de internationale luchthaven van Malaysia te hebben vertoefd veilig en wel geland in Nepal.  Het verschil met onze vorige stek Thailand is groot.  Maar dit is dan ook het leuke aan onze manier van reizen.  Rammelend met een klein autootje doorheen stoffige, overvolle wegen tot aan ons hotel gelegen in het lawaaierige centraal gelegen Thamel(een avontuur op zich).  Het gezellige tuintje is een must om het hier enkele dagen uit te houden temidden van al dat getoeter. 

Met een volle batterij zijn we er direkt ingevlogen.  De apentempel of Swayambhunath, Pashupatinath of crematieplaats voor hindoes, Bodhnath of grootste Stupa en Durbar Square hebben we al bezocht.  Allen schitterende bezienswaardigheden in dit bijzonder mooi, facinerend, avontuurlijk land.

Morgen bus op naar Bhaktapur om de hoogste berg ter wereld te gaan begroeten.

Groetjes uit Kathmandu.  

Reacties 4

leen van der schueren 23-06-2013 14:08

Dank voor het verjaardagskaartje! Fijn dat jullie daar al zitten. Dat krioelt daar nogal van de duiven! Gelukkig een stuk frisser en minder vochtig dan Thailand. Naar Nepal wil ik ook nog eens, onthou maar alles zodat jullie ons veel tips kunnen geven. Mooie mensen en dito foto's. Hier is het wachten op de rapporten en op het begin van de grote vakantie. Het kloteweer maakt mij niet uit, ik werk door tot augustus. Zondag zijn we, op jullie na, voltallig op het verjaardagsfeestje van Evi en Lennert. Groetjes en stevige klimkuiten gewenst !

mario en petra 23-06-2013 20:19

dat zijn precies Belgische duiven die we op foto's zien net hetzelfde maar de huizen daar zijn wel anders dan bij ons . Het regent daar precies weinig want we zien jullie nooit in de regen lopen. wij hopen dat jullie je goed gaan amuseren in Nepal als in Thailand.hier alles oke behalve het weer daar zwijgen we over. binnen enkele weken zijn we ook eindelijk weg naar het zonnige Slovakije (hopelijk).alvast vele groeten en veel plezier ginder . Mario&Petra

Bart 24-06-2013 20:48

Mooie foto's ! Spijtig dat het wat ver is met de motor
Bedankt voor jullie kaartje!
Genieten maar en....hou het veilig!

Brada Bart,

Ruud 27-06-2013 09:35

Ook bedankt voor het kaartje. Geniet met volle teugen!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer