Laatste stop in Griekenland

Kalimera,

Thessaloniki was een prima stad aan zee om Griekenland af te sluiten alvorens Macedonia in te duiken

Een mooie, gezellige stad om de batterijen op te laden... De foto's spreken voor zich.

Groetjes en tot in Skopje.

Reacties 2

leen 26-08-2013 21:21

Wow, prachtige foto's zitten er tussen! Ik vraag me af wat die trappen met dat speciaal blauw eigenlijk zijn... maar tegen die tijd zitten jullie alweer andere dingen te beleven in Skopje, dus ik wacht wel tot de kerstperiode... Iets gemerkt van de miserie bij veel Grieken? Ik hoor dat het moment ideaal is om er een huis te kopen, alsook in Spanje en Portugal. (lijkenpikkerij?). Vandaag weer beginnen werken, Tijdens mijn afwezigheid is mijn mailbox in het Guislain gecrasht wegens teveel opdrachten... nog niet helemaal hersteld, dus gelukkig voor mij een beetje respijt. Het blijft mooi, aangenaam weer en dat is dan toch meegenomen. Groetjes, tot volgende editie.

Ruud 29-08-2013 10:15

Dobardan,
Nu trekken jullie door mij heel bekende streken. Leer enkele woordjes in de plaatselijke taal en je zal smelten door de gastvrijheid van het volk. De Adiatische kust (Jadran more) is super! Met een bootje erop krijg je een gevoel van hoogtevrees want het dieptezicht is er meer dan veertig meter. Locals hebben vaak een klein schipje, dikwijls met een Tomos-motertje achteraan. Voor wat zakgeld brengen ze je graag op het water. Doen als je kan.
Tot later, ik smacht al naar de volgende fotoreeks, mijn hartje zal bloeden!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer